Full 1
"Työskentelyn lähtökohtana on aina tyytyväinen asiakas."

Mikä on Epu Coat™ pintakäsittely?

Epu Coat™ pinnoitus on markkinoiden paras menetelmä suojata veneesi.

Epu Coat™ pinnoitusteknologia on kehitetty muutaman aktiivisen veneharrastajan toiveesta saada oma vene helppohoitoiseksi. Tuotteen kehitys on aloitettu 2007 ja nyt vuosien tuotekehityksen ja testauksien jälkeen Epu Coat™ pinnoite on valmis. Jos tavoitteesi on huoleton, luontoystävällinen ja polttoainetta säästävä veneilykesä - meillä on sinulle ratkaisu. Kovaan käyttöön tarkoitettu pinnoitteemme on testattu mm. ammattikalastajien toimesta jo usean vuoden ajan.

Epu Coat™ pinnoite soveltuu gelcoat-, alumiini-, maalatuille- ja muoviveneille.

Tällä menetelmällä veneen gelcoat,- tai alumiinipinta aukaistaan ja siihen sulautetaan Epu Coat™ pinnoitetta. Tästä syntyy pitkäikäinen huoleton ja luontoystävällinen 100% vedenpitävä suoja veneellesi vuosiksi eteenpäin. Pinnoitusteknologiassa poiketaan täysin muista tekniikoista. Pinnoitettavaan pintaan ei lisätä uutta pintaa vanhan pinnan päälle, vaan alkuperäinen pinta avataan kemiallisesti ja siihen sulautetaan Epu Coat™ pinnoitus aineita syntyvän kemiallisen prosessin aikana. Tällöin syntyvästä pinnasta tulee erittäin kiiltävä ja kestävä useaksi vuosiksi, eikä se kulu veneen pinnasta pois lakkojen, vahojen tai öljyjen tapaan.

Full 1
"Epu Coat™ pinnoitetut veneet eivät kaipaa myrkkymaaleja , jotka ovat vahingollisia vesistöille."

Miksi pinnoittaa vene?

Lasikuituveneen runko koostuu polyesterilaminaatista, joka on lasikuituvahvisteista polyesterihartsia, sekä gelcoat-pinnasta, joka on lasikuituveneen rungon ulompi värillinen pinta. Uutena lasikuituvene kiiltää lähinnä muottirasvan ansiosta, jota veneen pintaan on jäänyt ja uusi vene pitäisi suojata heti uutuuttaan. Altistus auringonvalolle ja kosketus veteen aiheuttavat esimerkiksi kiillon katoamista, hiushalkeamia, huokoisuutta ja veneen pohjassa osmoosia eli lasikuituruttoa.

Lasikuituveneen pinnassa oleva gelcoat ei ole vedenpitävä, siksi veneen pinta pitää joko vahata tai maalata tai muuten käsitellä, että vedenpitävyys saavutetaan. Alumiinivene on valmis veteen uutuuttaan eikä "Lähtökohtaisesti vaadi pintakäsittelyä ja hoidon tarve on vähäinen. Alumiinin pinnalle muodostuu luontaisesti suojaava oksidikerros, joka palautuu itsestään vaikka veneeseen tulisi esimerkiksi naarmuja". Kuitenkin alumiinin pinta on huokoinen ja alumiini alkaa keräämään likaa ja ilmansaasteita joiden vaikutuksesta se muuttuu nopeasti harmaaksi ja laikukkaaksi. Pinttynyttä likaa on jopa mekaanisesti irroitettava vesirajasta ja veneen pohjasta.

Call Now Button